Modus Operandi


-Ποιοι; Άτομα με ενδιαφέρον για την τέχνη και την έκφραση/Φοιτητές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες/Όλοι όσοι νιώθουν τέτοιοι/Διάθεση για μοιρασιά και ανταλλαγές, σημείο κλειδί/Ναι, εσύ.

-Πώς; Άρθρα και συζητήσεις/Ο σκοπός, να δίνουν το γενικό στίγμα ενός καλλιτέχνη και τις απαραίτητες πληροφορίες και λίνκς ώστε να εμβαθύνει όποιος γουστάρει.

-Πού; Είστε ήδη εκεί/Στο Myspace,facebook κτλ/ Στους δρόμους/ Στα σχόλια, ελπίζουμε/Ναι, εσύ.

-Πότε; Προσπάθεια για ένα σταθερό ρυθμό, περίπου εβδομαδιαίο/Όχι καταιγισμός πληροφοριών.

-Τι; 3 γενικοί άξονες, λόγω περιορισμένου χώρου και χρόνου/Εικαστικές τέχνες,τέχνη του
δρόμου και αρχιτεκτονική/Που και που, γενικότερα ποστ, ματιές αλλού/ Ελπίζουμε συζητήσεις, σχετικές με τα θέματα/Ναι, εσύ.

-Γιατί; Στην Ελλάδα πολλές τέχνες δεν εκτιμούνται/Ο καθένας μας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει τα δικά του γούστα που μπορεί να μοιραστεί.


22.5.09

Mark Jenkins

Γεια χαρα αναγνώστες και αναγνώστριες :P!!
Αρχικά να καλωσορίσω το νέο μέλος της ομαδάρας μας την Μαι..
και έπειτα να μπω στο θέμα μου.

Μark Jenkins, καλλιτέχνης από τους λίγους.. πάω στοίχημα οτι όταν κάποιος, σας πει την λέξη γλύπτης κατ΄ευθείαν η πρώτη σκέψη και εικόνα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι ενας τύπος που κραταέι ενα καρφί και σκαλίζει γυψινα και μαρμαρινα αγαλματα ή το αγαλμα του ταδε παππούλη στην ταδε πλατεία..
λοιπόν αyτός δν είναι έτσι..
τον γνωρισα και αυτόν μέσα από ένα βιβλίο που έχω αναφέρει πολλές φορές το Οutsiders. Ασχολείται αρκετά με τις εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις πιο συγκεκριμμένα στους ελευθερους χώρους, στους δρόμους κτλ
χωριζοντας λοιπον την δουλεια του σε περιοδους και projects και δείχνωντας την δουλεια του σε πολλές γκαλερι δρομους και εκθέσεις,
έχει αναπτυξει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ και είναι πραγματικά πολυ ενδιαφερον να παρατηρησει κανεις την δουλειά του..
για περισσότερα σας παραπεμπω στο site του.αυτο είναι ενα ωραίο μπλογκ στο οποίο μπορείτε να διαβάστε για αυτόν
και επίσης πολλές πληροφορίες μπορει να σας δώσει το wikipedia..
αυτά από μένα.

και σας δίνω και και ένα πολύ ωραιο βιντεακι
και καποια δειγματα απο την δουλειά του:



5 comments:

  1. endiaferon to blog sas paidia... polu kalh douleia!!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε! Γενικά, προτάσεις,καλοπροαίρετη κριτική κλπ, πολύ ευπρόσδεκτα. Το blog εξελίσσεται :) Cheers!

    ReplyDelete
  3. 8a h8ela na mirastw mazi sas to entupaki mas pou exei ftasei plaion ta 3 teuxh. (www.astidromos.blogspot.com). An endiafereste mboreitai na mou steilete mia taxudromikh dieu8unsh sto email mou gia na sa to aposthlw!

    ReplyDelete
  4. τέλεια.. άργησα λίγο να απαντήσω αλλά πιστεύω ότι και σήμερα θα σου στείλω διεύθυνση

    ReplyDelete
  5. (ακυρο)υπαρχει στο φεισμπουκ:S ενα γκρουπ που το λενε κιαφτο inkspired μονο που ειναι απτο μεξικο ο δημιουργος.καμια σχεση βεβαια..

    ReplyDelete