Modus Operandi


-Ποιοι; Άτομα με ενδιαφέρον για την τέχνη και την έκφραση/Φοιτητές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες/Όλοι όσοι νιώθουν τέτοιοι/Διάθεση για μοιρασιά και ανταλλαγές, σημείο κλειδί/Ναι, εσύ.

-Πώς; Άρθρα και συζητήσεις/Ο σκοπός, να δίνουν το γενικό στίγμα ενός καλλιτέχνη και τις απαραίτητες πληροφορίες και λίνκς ώστε να εμβαθύνει όποιος γουστάρει.

-Πού; Είστε ήδη εκεί/Στο Myspace,facebook κτλ/ Στους δρόμους/ Στα σχόλια, ελπίζουμε/Ναι, εσύ.

-Πότε; Προσπάθεια για ένα σταθερό ρυθμό, περίπου εβδομαδιαίο/Όχι καταιγισμός πληροφοριών.

-Τι; 3 γενικοί άξονες, λόγω περιορισμένου χώρου και χρόνου/Εικαστικές τέχνες,τέχνη του
δρόμου και αρχιτεκτονική/Που και που, γενικότερα ποστ, ματιές αλλού/ Ελπίζουμε συζητήσεις, σχετικές με τα θέματα/Ναι, εσύ.

-Γιατί; Στην Ελλάδα πολλές τέχνες δεν εκτιμούνται/Ο καθένας μας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει τα δικά του γούστα που μπορεί να μοιραστεί.


12.6.09

Asbestos

street artist asbestos

αναγνωρισμενος καλλιτεχνης στο χωρο της "τεχνης του δρομου"
δουλευει σε παρα πολλα επιπεδα και κανει πολλα διαφορετικα πραγματα.. εχει ασχοληθει με ζωγραφικη, αφισες, εγκαταστασεις, αυτοκολλητα και ολα αυτα στον δρομο η και σε αιθουσες τεχνης..
γενικα εχει μεγαλο ογκο δουλειας με ορισμενα κομματια παρα πολυ καλα και αλλα οχι τοσο.. αλλα εχει σιγουρα ποικιλια και μερακι..

το site του ειναι καταπληκτικο! και πιστευω πως θα ειναι ενδιαφερον για ανθρωπους με ολα τα γουστα :P http://www.theartofasbestos.com
δουλεια του επισης θα συναντησετε σε sites οπως τα woostercollective και ekosystem

αυτα προς το παρον
(ακομα περιμενω να αγορασω καινουριο υπολογιστη για αυτο αργουν τοσο τα ποστς μου :P)

4 comments:

  1. παρτε pc στον yes!
    δν αντέχουμε χωρίς yes!
    παρακαλώ να καταθεσετε στον λογαριασμο 123492θ8687628 της εθνικης τραπεζασ!
    ας βοηθησουμε όλοι τον φίλο μας :P:P:P:P
    ρε μαν, ο τυπος ητανε στην 5αδα με τα επόμενα ποστσ..

    ReplyDelete
  2. eeeem se prolava omws kai as mhn exw pc :P den mporesa na vrw polles photos omws kai apo to site tou den apothhkeuontan.. gia pragmatika kalo uliko episkeutheite to site giati einai POLU kalo! polu pragma o tupos

    hahahaaaaa se gamhsa twra prepei na vreis allo 5o :P

    ReplyDelete
  3. ΟΝΤΩΣ πάρτε pc στον γιες γκοντντέμιτ. Τον είχα ξαναπετύχει τον asbestos αν θυμάμαι καλά στο woostercollective, και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει τόσο ώστε να πάω να περιφερθώ στο σάιτ του. Τώρα που είδα το σάιτ όμως, με ενθουσίασε τόσο που θα πάω να τον ξαναψάξω και στο woostercollective...thanks yes

    ReplyDelete
  4. I think that your anime is COOL!!!!!!!!!

    ReplyDelete