Modus Operandi


-Ποιοι; Άτομα με ενδιαφέρον για την τέχνη και την έκφραση/Φοιτητές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες/Όλοι όσοι νιώθουν τέτοιοι/Διάθεση για μοιρασιά και ανταλλαγές, σημείο κλειδί/Ναι, εσύ.

-Πώς; Άρθρα και συζητήσεις/Ο σκοπός, να δίνουν το γενικό στίγμα ενός καλλιτέχνη και τις απαραίτητες πληροφορίες και λίνκς ώστε να εμβαθύνει όποιος γουστάρει.

-Πού; Είστε ήδη εκεί/Στο Myspace,facebook κτλ/ Στους δρόμους/ Στα σχόλια, ελπίζουμε/Ναι, εσύ.

-Πότε; Προσπάθεια για ένα σταθερό ρυθμό, περίπου εβδομαδιαίο/Όχι καταιγισμός πληροφοριών.

-Τι; 3 γενικοί άξονες, λόγω περιορισμένου χώρου και χρόνου/Εικαστικές τέχνες,τέχνη του
δρόμου και αρχιτεκτονική/Που και που, γενικότερα ποστ, ματιές αλλού/ Ελπίζουμε συζητήσεις, σχετικές με τα θέματα/Ναι, εσύ.

-Γιατί; Στην Ελλάδα πολλές τέχνες δεν εκτιμούνται/Ο καθένας μας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει τα δικά του γούστα που μπορεί να μοιραστεί.


14.3.10

oh wot a dream !

 πραγματικα ονειρικο το μπλογκ για το οποιο θα μιλησω σημερα . ειναι περιεργο το πως εμαθα γι' αυτο ,γιατι παρολο που κυκλοφορουν αφισες του στο κεντρο, τυχαινει τα δυο ατομα που το απαρτιζουν το ενα να συχναζει στο μπαρ που δουλευω και το αλλο να ειναι ο ντι-τζει του σαββατο παρα σαββατο.
 το oh wot a dream ειναι ενα μπλογκ που συνδιαζει μουσικη και ζωγραφικη .Ο Θανος( Mista President) διαλεγει ενα τραγουδι και ο Κωστας Μανιατοπουλος( Γνωστος και ως Κ.Μ ) χωρις να ξερει παραπανω πληροφοριες για το τραγουδι, ζωγραφιζει οτι αυτο του εμπνεει.
 Οι ζωγραφιες του Κωστα ειναι σκοτεινες και αινηγματικες, απο μονες τους διηγουνται μια ιστορια . Ο Κ.Μ συνεργαζεται με τις εκδοσεις βαβελ και κομικ του μπορειτε να βρειτε στο ΜΟV αλλα και να δειτε στην Ιντριγκα (στα εξαρχεια) να κρεμονται στους τοιχους και τα διαφορα κομικ του βεβαια(Η Αννα Καιγεται,Bomb Market,Braz-Elle,Out Of Gas....).Ο Θανος κανει επιλογες απο διαφορα ειδη μουσικης, κυριως απο την ανεξαρτητη σκηνη. το αποτελεσμα ειναι το oh wot a dream...

εδω μερικες εικονες απο το μπλογκ αν και πρεπει να μπειτε στο μπλογκ για να τις χαζεψετε μαζι με τις μουσικες τους. 



φιλια πολλα σιτιπροτζεκτιοτες-τισες.







6 comments:

  1. ναι αλλα... ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? :P
    δεν ψηθηκαμε για λινκς? :P

    AX AX

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ωχχχ.σορρυ... δερ γιου γοου..νομιζα οτι το ειχα κανει συνδεσμο...αλλα μαλλον οχι...

    ReplyDelete
  4. μανιατοπουλοσσσσσσσσ

    πωπω μαν δεν ηξερα γ αυτη τη φαση ομως:Ο
    φχαριστουμε γιεα γιεα γιεα

    ReplyDelete
  5. ^^ τον λατρευω και εγω...

    ReplyDelete
  6. teleio post!!
    teleio blog!!!!
    thnxs ;)

    ReplyDelete