Modus Operandi


-Ποιοι; Άτομα με ενδιαφέρον για την τέχνη και την έκφραση/Φοιτητές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες/Όλοι όσοι νιώθουν τέτοιοι/Διάθεση για μοιρασιά και ανταλλαγές, σημείο κλειδί/Ναι, εσύ.

-Πώς; Άρθρα και συζητήσεις/Ο σκοπός, να δίνουν το γενικό στίγμα ενός καλλιτέχνη και τις απαραίτητες πληροφορίες και λίνκς ώστε να εμβαθύνει όποιος γουστάρει.

-Πού; Είστε ήδη εκεί/Στο Myspace,facebook κτλ/ Στους δρόμους/ Στα σχόλια, ελπίζουμε/Ναι, εσύ.

-Πότε; Προσπάθεια για ένα σταθερό ρυθμό, περίπου εβδομαδιαίο/Όχι καταιγισμός πληροφοριών.

-Τι; 3 γενικοί άξονες, λόγω περιορισμένου χώρου και χρόνου/Εικαστικές τέχνες,τέχνη του
δρόμου και αρχιτεκτονική/Που και που, γενικότερα ποστ, ματιές αλλού/ Ελπίζουμε συζητήσεις, σχετικές με τα θέματα/Ναι, εσύ.

-Γιατί; Στην Ελλάδα πολλές τέχνες δεν εκτιμούνται/Ο καθένας μας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει τα δικά του γούστα που μπορεί να μοιραστεί.


2.7.09

Βασιλης LOL-OS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

οταν ψωνιζεις κομιξ και σου λεει ο φιλος πωλητης, "ρε αυτο το ειδες?" και σου δειχνει κομικ της marvel, wolverine, one shot που να γραφει πανω ενα ελληνικο ονομα, οπου εχει κανει το "special back-up" δεν εχεις παρα να δωσεις αυτα τα 4 ευρο στο hollywood των κομιξ και να κανεις μοκο..

το προσωπο της ημερας λοιπον ειναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΩΛΟΣ

αναγνωρισμενος ελληνας κομιστας που το ονομα του πια θα δειτε και σε κομικ της marvel, της image comics και της oni press..

προσωπικα βρισκω τη δουλεια του να εχει πολυ ενδιαφερον!

δεν θα γραψω εγω αλλα, απλα θα παραθεσω ενα κειμενο απο το site του.. στα αγγλικα.. :P

"Vasilis Lolos hails from Athens, Greece where the majority of his work has been published. Instead of translating his older work, he decided to just make new ones in English. He takes his kafe with cream, sugar, and cigarettes. This is very serious business. He is also dissapointed with the lack of Nescafe in America. What is it with you Americans and your drip coffee?! Oh, the unimmaginable horror of it ALL!"


για περισσοτερα επισκευτειτε το site του ή και ριξτε μια ματια στο blog του :P





ΥΓ: τα νεα του μπλογκ μας ειναι οτι πλεον λειτουργει κανονικα το MYSPACE μας καθως και το GROUP μας στο FACEBOOK... οποτε σας περιμενουμε και εκει

4 comments:

  1. Απο μσπ διαφήμηση για φμπι και μπλόγκ.
    Απο φμπί διαφήμηση για μσπ και μπλόγκ.
    Απ μπλόγκ διαφήμηση για μσπ και φμπί.

    Ο φαύλος κύκλος της διαφημηστικής παράνοιας :Ρ

    ReplyDelete
  2. λωλος:D
    γιεε κυριε αρχηγε;)

    ReplyDelete
  3. @EduKation: φιλε που να δεις εμενα πως ειμαι μετα απο 1,5 μερα παρανοιας στο ιντερνετ! ασπρισαν τα μαλλια μου! τερμα η διαφημιση οσο καναμε καναμε :P τωρα μπλογκιν μονο :P

    @παπχΙ: γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ReplyDelete
  4. blogging kai afto: http://www.youtube.com/watch?v=7-9mrxigEhI

    ReplyDelete